Γενικά
Σκοπός του JewlsandJems.com, είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τόπος παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα JewlsandJems.com παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα JewlsandJems.com είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής

• Έξοδα Αποστολής: Δωρεάν εντός Ελλάδας.
3€ εκτός Ελλάδας, και για παραγγελίες άνω των 30€ δωρεάν.

• Έξοδα Αντικαταβολής: 3,00 € (Μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας)
• Δώρο τα έξοδα αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 60 € εντός Ελλάδας.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το JewlsandJems.com μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέραΑυτό ισχύει για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που για τη παράδοση χρειάζονται  2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Για περιοχές εκτός Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης είναι 4-14 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το JewlsandJems.com θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας, και με Ελληνικά Ταχυδρομεία για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.